Termeni și Condiții

Termeni Generali

Va rugam sa cititi acesti termeni si conditii cu atentie pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului. Utilizarea acestui site implica acceptarea tacita a termenilor si a conditiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezinta intelegerea (contractul) dintre parti.

In calitate de autor/ proprietar/ administrator al site-ului www.visithunedoara.ro, IRIS IMPEXP TRAVEL SRL isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestuia, precum si Politica de Confidentialitate, Termenii si Conditiile de folosire, fara o notificare prealabila. Astfel, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Drepturi de Autor

Continutul site-ului www.visithunedoara.ro este proprietatea IRIS IMPEXP TRAVEL SRL

Bazele de date, programe, elemente de grafica, sunt proprietatea IRIS IMPEXP TRAVEL SRL , sau, dupa caz, a furnizorilor produselor oferite prin intermediul site-ului si este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare.

Copierea, stocarea, modificarea partiala sau in intregime a site-ului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare privind protectia drepturilor de autor. In calitate de utilizator, dumneavoastra sunteti pe deplin acord cu cele mai sus mentionate.

Sesizari

Sesizarile de orice natura vor fi trimise pe adresa de mail: contact@visithunedoara.ro

Alti Termeni

IRIS IMPEXP TRAVEL SRL se obliga sa raspunda fiecarei plangeri sau sesizari in termen de 5 zile lucratoare.

Acesti termeni si conditii reprezinta intregul acord dintre dumneavoastra si IRIS IMPEXP TRAVEL SRL pentru utilizarea acestui site.

IRIS IMPEXP TRAVEL SRL verifica periodic exactitatea informatiilor de pe site, dar nu ofera nicio garantie, expresa sau implicita, statutara sau de alta natura, privind continutul si disponibilitatea site-ului.